Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | Playstation 2 | .hack Part 1: Infection

.hack Part 1: Infection

  

Eindbonussen
De Parody Mode zal de originele text veranderen in grappige tekst.
Lees de email van Bandai nadat je het spel uitgespeeld hebt om de locatie van het Mummy Ship te vinden. Ga hiernaartoe om het tegen een andere eindbaas op te nemen. Gebruik je Data Drain op deze eindbaas om een zeldzaam wapen te krijgen.

Geheime karakters behalen
Piros - Je kunt Piros in het midden van het spel behalen. Speel door het spel en speel totdat je in moet loggen in de wereld naar de Aque Server. Piros zal bij de Chaos Gate op je wachten. Hij zal je vragen of je hem wilt helpen met het verslaan van een aantal monsters in de kerker. Vertel hem dat je met hem mee zal gaan en ga naar de onderste verdieping van de kerker. Versla de vijanden. Nadat je hier de eindbaas verslagen hebt, zal Piros zich bij je voegen en je een boek geven.

Gardenia - Blijf goed opletten totdat je een gebied vindt waarin gesproken wordt over Miss Gardenia. Wanneer je dit ziet, moet je verder spelen en na iedere missie op je board kijken. Op een gegeven moment zul je naar een gebied kunnen waar je een brief van een meisje zult krijgen. Ga naar de onderste verdieping van de kerker en geef de brief aan Gardenia.

Natsume - Je zult een boodschap op je board vinden waarin verteld wordt over een wapen. Ga naar het gebied waar het wapen zich zou bevinden en ga de kerker binnen. Je zult Natsume hier aantreffen. Ze zal je vertellen dat ze bang is. Nadat je uitgesproken bent, moet je naar de onderste verdieping van de kerker gaan en de speciale kist openen. Je zult het wapen krijgen dat Natsume wil hebben. Ga terug naar Natsume en ze zal je om het wapen vragen. Geef het wapen aan haar en ze zal met je mee reizen.

Sanjuro - Je zult op een gegeven moment een boodschap op je board vinden waarin je wederom over een wapen verteld wordt. Ga naar het gebied van het wapen en je zult Sanjuro vinden. Ga nu helemaal naar beneden, naar de speciale kist. Open de kist om het wapen dan Sanjuro wil hebben, te vinden. Ga terug naar Sanjuro en ook hij zal je om het wapen vragen. Geef hem het wapen en hij zal met je meegaan.

Oneindige gezondheiddrankjes (of andere items)
Als je meer gezondheidsdrankjes (of een ander item) nodig hebt, moet je potten en objecten in een kamer kapot slaan. Verzamel de items en betreedt de kamer opnieuw om het proces wederom te kunnen herhalen.

Gouden en zilveren bijl
Om de gouden en zilveren bijl te vinden, moet je een totaal getransformeerd wapen of een half getransformeerd wapen tevoorschijn halen. Ga naar een plaats die onder level 10 is en zoek de Osis. Gooi het wapen hier nu in. Wanneer de Blue Thin tevoorschijn komt, moet je kiezen uit de keuzes waarin hij zegt dat hij het wapen niet kan upgraden en de keuze om opa om een hoger level te vragen. Hij zal je wapen en de gouden en zilveren bijl terug geven. Dit zal echter niet werken met Armor.

Snel SP herstellen
Als je een laag level hebt, level 5 of 3 bijvoorbeeld, zal je SP alleen stijgen met 2 wanneer je stil staat. Je SP zal tevens 1 punt stijgen terwijl je rent of in de Battle Mode bevindt. Als je level 17 of hoger bent, zal je SP met 4 punten stijgen als je stil staat en je SP zal stijgen met 2 terwijl je rent.CheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers