Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | Playstation 2 | The Bouncer

The Bouncer

  

Bonus karakters
Speel het spel uit om een aantal geheime karakters te krijgen. Iedere keer als je het spel uitspeelt, krijg je er een.

Speel als Leann Caldwell
Als je het spel uitgespeeld hebt, zal het je opvallen dat Kou met iemand aan het praten is via de telefoon. Als je verder spelt als Kou, zul je een stem horen. Ze zal Leann heten. Je kunt als dit karakter spelen door het hele spel met Kou uitspelen. Tijdens het eindfilmpje zal Kou Leann tegen komen en tegen haar vechten. Om haar te verslaan moet je haar aanvallen blokken door de Circular Uppercut te gebruiken.

Speel als MSF Kou
Als je het spel uitspeelt met Kou zul je een gedeelte aantreffen waar je in het Mikado gebouw binnen probeert te dringen. Je zult als een MSF soldaat verkleed zijn. Als je bij dit gedeelte aankomt en je spel bewaart, zul je het kostuum in Survival en Versus mode kunnen gebruiken.
Om het kostuum te selecteren moet je L1, L2, R1 en R2 ingedrukt houden als je Kou in Versus of Survival mode selecteert.

Speel als Black-Hooded Sion
De laatste tegenstander in de Survival mode zal een variant van Sion zijn. Je kunt dit kostuum in Versus en Survival mode kiezen met Sion als je de Survival mode één keer hebt uitgespeeld. Om dit kostuum te selecteren moet je L1, L2, R1 en R2 ingedrukt houden terwijl je Sion in Versus of Survival mode selecteerd.

Speel als Wong Leung
Om als Wong te kunnen spelen, zul je het spel met een van de karakters uit moeten spelen. Als je bij het gevecht tegen Kaldea aankomt, moet je een van je karakters (behalve Sion) tegen hem laten vechten. Gebruik nu Sion om het spel verder uit te spelen.
Tijdens het eindfilmpje zul je een flashback zien waarin Sion tegen zijn meester vecht.
Je kunt normale aanvallen tegen Wong gebruiken. Als Wong aan het bijkomen is moet je de Torpede Kick uitvoeren. Blijf dit patroon aanhouden om Wong te verslaan. Je kunt nu met hem spelen in de Versus mode.CheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers