Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | PC | Metal Gear Solid

Metal Gear Solid

  

Verander de kleuren van het titelscherm
Als je op het titelscherm staat moet je simpelweg drukken op:
Boven, Beneden Links of Rechts op je besturingspad om een andere kleur uit te kiezen.

Psycho Mantis verslaan
Om Psycho Mantis te kunnen verslaan, zul je gebruik moeten maken van je toetsenbord.

Ontploffende soldaten
Nadat je het Stealth pak hebt gehaald moet je een nieuw spel beginnen. Als je C4 vindt moet je een van de wachters van achteren besluipen en het voorzichtig plaatsen. Je moet erg dicht bij hem staan. Als je geluk hebt, heb je de C4 op de rug van de soldaat geplakt.

Fa-Mas Tracer trucje
Je moet eerst de Bandana hebben. Om dit te doen moet je niet toegeven aan de kwelling die Revolver Ocelot je op legt. Als je het spel uitspeelt en opnieuw begint, zul je de bandana hebben. Nu moet je een tweede spel beginnen en naar het punt spelen waar je de Level 2 keycard krijgt. GA naar de Armory Basement Level 2 en haal de Fa-Mas en de bijbehorende kogels. Als je nog maar 3 kogels van dit geweer overhebt, zul je zien dat deze rood gekleurd zijn. Blijf schieten totdat je nog 3 kogels over hebt. Dit zijn je tracers. Nu moet je je bandana om doen. Omdat de bandana de computer laat denken dat je je laatste kogels niet afschiet, zul je nu al je tracers af kunnen schieten. Je kunt nu net zo nauwkeurig richten als met een Socom.

Meryl’s frequentie
Meryl’s frequentie is 140,15.

Huilende Hal Emerick
Als je tegen de ninja moet vechten moet je tegen het kluisje waar Hal in zit leunen en er op kloppen. Je zult nu een leuk huilerig geluid horen.

Game Cheats
Voordat je het spel opstart moet je de MGSI.exe file hernoemen. Zet -cheatenable achter de .exe.
Tijdens het spelen van het spel kun je de volgende knoppen gebruiken om de cheats aan te zetten:
F2 - Godmode aan\uit
F6 - Observe mode
F5 - Normal mode
F7 - Snelle level herstart

Kwade Mei Ling
Door deze code zal Mei Ling kwaad op je worden. Blijf haar bellen zonder tussendoor te saven. Als je dit vaak genoeg doet, zal ze niet meer met je praten en haar tong naar je uit steken.

Meryl in onderbroek
Bij de vrouwentoilet, waar je Meryl tegenkomt, moet je Meryl meteen naar binnen volgen. Dit moet je binnen 5 seconden doen. Als je dit snel genoeg gedaan heeft, heeft Meryl geen tijd genoeg gehad om zichzelf om te kleden en staat ze in haar onderbroek.

Kijk door Mantis zijn ogen
Als je tegen Psycho Mantis aan het vechten bent, moet je de 1st Person view knop inhouden. In plaats van door Snake’s ogen te kijken, kijk je nu door de ogen van Psycho Mantis.

Snake strak in pak
Als je een spel voor de derde keer vanuit de zelfde save start zal Snake in een smoking rondlopen. Wat ook anders is, is dat de Ninja in een rood pak loopt.

Verlegen Meryl
Als je met Meryl aan het rondlopen bent, moet je naar haar blijven kijken vanuit de first person mode. Als je lang genoeg blijft kijken zal ze rood worden.

Stealth pak
Om het stealth pak te halen, wat je onzichtbaar maakt voor alle vijanden, moet je doorspelen totdat je bij Ocelots marteling komt. Geef jezelf over door op Select te drukken. Nadat je het spel uitgespeelt hebt, zul je het slechte einde krijgen waarin Meryl sterft. Ocelot zal je nu zijn Stealth pak geven. Nadat de credits geweest zijn, moet je het spel opslaan. Nadat je hebt gesaved, moet je naar het hoofdmenu gaan en je spel laden. Kijk in je inventory en je vindt het Stealth pak.CheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers