Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | PSone | Mega Man Legends

Mega Man Legends

  

100 Zenny:
Bij de appelmarkt moet je tegen het blik bij de broodwinkel trappen om 100 Zenny te krijgen.

Wordt Dark Megaman:
Om Dark Megaman te worden hoef je maar een tegen alle verkoopautomaten aantrappen om ze op te blazen. Trap nu het blikje in de Jetlag bakkerij bij de Apple Market. Na een tijdje zal Megaman een stuk donkerder zijn. Dit zal wel even duren.

Haal gemakkelijk een Kevlar Omega jasje:
Om gemakkelijk zo'n jasje te pakken te krijgen (3/4 schade vermindering) moet je naar de Yass vliegtuigen bij het eerste slagveld gaan. Verlsa alle tanks en torens om in een van de vluchtelingen gebouwen binnen te gaan. Alle vijanden zullen nu weer terugkeren. Blijf dit steeds herhalen. Het vluchtgebouw is op een van de platformen van de torens. Om hier te komen moet je naar het platform in de verte gaan. Gebruik de kleine heuvel om hier op te sprigen.

Makkelijk geld verdienen:
In sommige delen van het spel vindt je vijanden die ontploffen als je ze dood. Door het gebied te verlaten en hierna weer terug te gaan, kun je dezelfde vijanden blijven doden om extra geld te verdienen.

Gratis drinken:
Ga naar een verkoopmachine en druk op Cirkel. Als er wordt gevraagd of je drinken wil moet je met "No" antwoorden. Trap nu tegen het apparaat aan om een gratis drankje te krijgen.

Extra energie tijdens gevechten:
Als je een robot verslagen hebt, zal er een servabot verschijnen. Schiet er 3 keer tegen aan voordat hij wegrijdt. Loop er naar toe en gebruik het Driehoekje om er tegen aan te trappen. Je zult gezondheid krijgen. Dit kun je 3 keer per servabot doen.

Verscholen moeilijkheidsmenu en Replay bonus:
Als je Legends uitspeelt moet je het spel niet resetten of uitschakelen. Het spel zal opnieuw beginnen met een klein verschil. Een vierde item op het hoofdmenu zal er bijgekomen zijn. Hier kun je de moeilijkheid instellen.
Als je een nieuw spel begint net nadat je het andere uit hebt, zul je een aantal bonussen krijgen.

Geheim laser wapen:
Ga naar de schilder in Uptown. Zeg tegen haar dat ze wat meer rood nodig heeft. Ga naar de Apple Market woman's kleren winkel. Praat met de baliemedewerker om wat lippestift te krijgen. Geef dit aan de schilder om het museum open te laten gaan. Vindt hier de volgende items en geef deze aan de schilder:
Oud bot
Oude pop
Oud Schild
Oude verwariming
Antieke bel
Grote hoorn
Glanzend object
Glanzende rode steen
Geef dit aan de schilder. Je zult nu een klein meisje in een groene jurk zien lopen. Ze zal je een Prism Crystal geven. Ga nu naar de Yass Fields.
Give them to her. Then, there will be a little girl in a green dress walking around. She will give you a Prism Crystal. Now, go to Yass Fields.
Vindt Jim's clubhuis. Praat met hem en ga naar de bank en praat met de man met de hoed op. Hij zal je iets geven wat jij weer aan Jim moet geven. Nu heeft hij een zaag nodig. Ga naar de man met de hoed. Hij heeft hem ergens neergegooid. Zoek in iedere afvalberg en vindt de zaag. Geef deze aan Jim. Ga nu terug als zijn clubhuis klaar is. Hij zal je een Marlwolf Shell geven. Ga nu naar de hut in Yass Fields naast de verkoopautomaat. Vindt het stripboek en geef dit aan Jim. Hij zal je een X Buster geven.
Als laatste moet je terug gaan naar de ondergrondse ru´nes. Zoek achter alle muren naar dingen waar je doorheen kunt boren. Zoek in ieder gat in de muur naar kistjes. Vindt het Weapons Plan 7. Geef nu de X Buster, Weapon Plans en Prism rystal to Roll. Zij zal het sterkste wapen in het spel maken.CheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers