Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | Sega Dreamcast | Sonic Adventure 2

Sonic Adventure 2

  

Boss Attack Mode
Om de Boss Attack mode te openen, moet je of de Hero of de Dark side story mode uitspelen. Je zult dan alle eindbazen van beide verhaallijnen kunnen bevechten.

Hidden Artwork op CD
Stop de Sonic Adventure 2 disc in de CD-Rom drive van je PC. Kijk in de CD's directory om een aantal wallpapers te vinden.

Dark Garden
Om de Chao Dark Garden te openen, moet je een Dark Chao opvoeden met één van de 3 Dark karakters. Blijf je Dark Chao voeden en trainen en hij zou moeten evolueren. Als hij geëvolueerd is, zou er een trap in de hoofdgang van de Chao tevoorschijn moeten komen. Deze leidt naar de Dark Garden.

Behaal Green Hill Stage
Om een 3D versie van het klassieke Green Hill level (uit Sonic voor de Genesis) te behalen, moet je alle 180 emblems behalen. Het nieuwe level zag op de wereldkaart verschijnen.

Behaal Hero Garden
Om de Chao Hero Garden te behalen, moet je een Hero Chao opvoeden met 1 van de 3 Hero karakters. Blijf je Chao voeden en trainen totdat deze evolueert. Als de Chao geëvolueerd is, zou er een trap tevoorschijn moeten komen in de hoofdgang. Deze zou je naar de Hero Garden moeten leiden.

Behaal Kart Racing game
Om het Kart spel te behalen, moet je in de Hero Side story de "Tails Driving Quest" voltooien. Je zult nu in de Dark Side story de "Rouge Chase Mission" moeten behalen.

Behaal het laatste level
Om het échte allerlaatste level van Sonic Adventure 2 te kunnen spelen, moet je de Hero én de Dark Side Story spellen uitspelen. Als je dit gedaan hebt, moet je de story mode betreden en er zal een "Last Stage?" menu selectie tussen Hero en Dark moeten staan.

Behaal Super Sonic en Hyper Shadow
Iedereen wil als Super Sonic spelen. Je hoeft enkel en alleen de "Last Stage?" in de story mode te behalen om Super Sonic en Hyper Shadow te behalen.CheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers