Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | Sega Dreamcast | Sonic Adventure

Sonic Adventure

  

Super Sonic
Speel het spel uit met alle karakters en je krijgt Super Sonic!

Knuckles Klonen
Speel door het spel totdat je bij Super Sonic aangekomen bent. In Super Sonics Adventure, moet je naar het neergestorte eiland gaan. Hier zul je Knuckles en Robotnik zien. Na het filmpje moet je op A+B+X+Y+Start drukken. Kies nu Knuckles uit. Ga naar dezelfde plaats en er zullen 2 Knuckles zijn.

Versla de eerst Chaos
Je moet eerst naar de trial optie gaan en Sonic als je karakter kiezen. Ga naar de Boss mode. Je zult nu met 0 chaos beginnen. Gebruik je Light Speed Attack tegen de eindbaas om een erg gaaf effect te zien.

Pauze menu verwijderen
Om het pauze menu te verwijderen, moet je tegelijkertijd X en Y indrukken in het pauze menu. Dit is erg makkelijk als je Screenshots wilt nemen.

Rijdt het Twinkle Circuit met alle karakters
Nadat je het spel met alle 6 karakters hebt uitgespeeld, zal het mogelijk zijn om de Twinkle Circuit met alle karakters te spelen. Selecteer gewoon het karakter wat je wilt en ga naar de Station Square. Als je daar bent moet je over het kleine stukje gras en planten bij de Speed Highway rijden. Pak ook even het kaartje. Ga nu het Twinkle Park gebouw binnen. Ga nu, in plaats van Twinkle Park binnen, naar Twinkle Circuit. Je zult een speciaal geluidje horen dat je verteld dat je een geheim hebt geopend. Herhaal dit proces voor alle racers.

Makkelijke Emblemen met Knuckles
Als je problemen hebt om de 1 minute emblemen te pakken te krijgen als Knuckles, is hier een trucje om het een stuk makkelijker te maken. Vindt de eerste emerald, maar raak deze niet aan. Pauzeer het spel en herstart het level. Ren er nu zo snel mogelijk weer naar toe. Omdat de emeralden als save punt dienen, moet je de volgende vinden en het proces herhalen.

Gratis Ringen
Als je als Tails speelt, moet je naar een plaats gaan waar gras is en naar een donkergroen stukje gras zoeken. Sla er met je staart tegenaan. Als je geluk hebt, zal er een ring of een extra leven verschijnen. Als je als Knuckles speelt en de Silver knuckle gloves hebt, moet je naar een plaats gaan waar je kunt graven. Op de meeste plaatsen kun je 20 extra ringen vinden.

PC Wallpaper
Als je de Sonic Adventure CD in een PC CD-Rom drive stopt, kun je naar een directory gaan die “extra’s” heet. Hier zul je een aantal desktop wallpapers van deze game vinden.

Sonic Tokens
Je kunt 5 speciale Sonic Tokens krijgen bij de Chao Race. Breng gewoon een Chao groot totdat hij aan de Chao Race kan deelnemen. Kies de eerste keuze en dan de plaats waar je Chao is.

Sonic’s Snowboard Select
Net voordat je het snowboard gedeelte in de Ice stage binnengaat, moet je op X drukken om Sonic’s blauwe snowboard te krijgen. Druk op B om Sonic’s gele snowboard te krijgen.

Sonic’s Special Super Speed Schoenen
In de Station Square, moet je naar de plaats gaan waar je voor het eerst een Chaos hebt bevochten. In plaats van het park binnen te gaan, moet je naar het gat in de grond gaan. Laat je hier in vallen en volg het pad. Je zult een regenboog gekleurd gebied vinden. Ga hier binnen. Om hier weer uit te komen, moet je snelheid sparen totdat Sonic “Ready?” zegt. Blijf nu de snelheid knop ingedrukt houden. Druk op de knop met de ster er op en laat de snelheid knop los.

Upgrades

Sonic
Light Speed Schoenen - Ga naar de Station Square nadat je de Egg Hornet hebt verslagen en ga naar het gebied wat eerder door de politie was geblokkeerd. Ga door het mangat en spring op de rand waar “Exit” bij staat.
Kristallen Ring - Nadat je de Light Speed Schoenen hebt gehaald moet je het hotel binnengaan. Ga de trap op en blijf draaien totdat Sonic “Ready?” zegt. Loop nu over de knop die de deur naar de lift opent en ook over de ene knop die de ringen laat komen.
Sacred Light - Nadat je Ice Cap hebt verslagen moet je verder door de grot lopen totdat je bij het einde komt en ga de heuvel naar beneden totdat je bij het einde komt. Hij ligt op een platte steen.

Tails
Jet Anklets - Bij de Twinkle Park ingang is er een stroom die uit de oceaan komt. Volg deze het riool in en vlieg door het gat in het plafond. Ga de kamer aan de linkerkant binnen en ze zullen op een bankje staan.
Rhythym Badge - Als je bij de Echidna stad komt moet je naar de muur aan de linkerkant van de start gaan en de muur afzoeken.

Knuckles
Shovel Gloves - Ga naar de heuvel waar je tegen de Egg Hornet hebt gevochten en ga de trap naar Tails’ huis op. Blijf er omheen lopen totdat je het embleem op de rand ziet. Onder de rand is een grot. Ga hier in en ga naar de linkerkant. Hier zal een tak zijn. De muur zal achter je sluiten en je kunt de handschoenen pakken. Graaf bij het glanzende ding en breng het object naar de aap.
Battle Gloves - In de Aztec Forest moet je van de rand af vliegen. Vlieg naar de rechterkant en klim de muur op totdat je bij de andere rand bij Big’s huis aankomt. Hier wachten de handschoenen op je.

Amy
Warriors Feather - Versla Robotniks high score in “Hedgehog Hammer”
Long Hammer - Versla je eigen high Score in “Hedgehog Hammer”

E-102
Jet Booster - Als Robotnik je verteld dat je naar de ammunitie kamer in Egg Hornet moet gaan.
Lazer Gun - Nadat de Egg Hornet transformeert, moet je naar de riolering kamer gaan.

Big
Power Rod - Ga naar Big’s huis en til het bed op. Spring er in.
Lures - Deze liggen allemaal op duidelijke plaatsen verborgen behalve de ene in de kamer met de kooi waar Amy in zat.CheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers