Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | Nintendo 64 | Pokémon Stadium

Pokémon Stadium

  

Pratende Pikachu
Laad je Pikachu uit Pokémon Yellow in je cartridge via de transfer pak. Nu zal Pikachu kunnen praten. Dit werkt alleen bij de Pika uit de Yellow versie. Dus niet die uit Red of Blue.

Alternatieve Pokémon kleuren
Is het je ooit opgevallen dat sommige Pokémon die in Pokémon Stadium voorkomen verschillende kleuren hebben? Het geheim naar deze kleur variaties ligt in de naam die je aan je Pokémon hebt gegeven. Dit ligt ook aan je trainer ID nummer (dit nummer krijg je als je een Pokémon game begint).

Vecht tegen Mewtwo
Om een verborgen 6 tegen 1 gevecht met Mewtwo te openen, moet je de Gym Leader Castle uitspelen en alle tropheen in alle 10 toernooien in de Stadium mode behalen. Het map scherm zal nu naar de nacht mode schakelen en een bonus toernooi zal opengaan. In dit toernooi moet je het opnemen tegen Mewtwo. Als je Mewtwo hebt verslagen, heb je een nieuwe spelmode geopend.

Bonus Stickers
Als je de R-1 mode (Mewtwo meegerekend) en de R-2 mode (Mewtwo meegerekend) hebt uitgespeeld, zul je een een setje bonus stickers krijgen. Deze kun je bekijken in de Gallery mode. Als je op het Gallery hoofdscherm staat moet je L en R ingedrukt houden en de cursor naar print verslepen. Als je de knoppen ingedrukt houdt, zal de Print optie nu in Bonus veranderen. Je zult nu 16 wallpaper stickers kunnen bekijken.

Gameboy Speed Upgrades
Er zijn 2 geheime snelheid upgrades voor de GB Tower emulator die je de Pokémon spellen in een aantal snellere standen laat spelen:

Doduo mode: Speel de Poké Cup uit. Als je alle Poké Cup toernooien hebt gewonnen, zal de GB Tower in de Doduo Tower veranderen en een Doduo sticker zal op de Gameboy verschijnen. Deze upgrade verdubbeld de snelheid van het spel.

Dodrio mode: Speel de Gameboy games op supersnelheid met deze alternatieve snelheids instellingen. Om hem te krijgen moet je de Prime Cup uitgespelen (nadat je de Poké Cup hebt uitgespeeld). Je kunt tussen de verschillende GB Towers schakelen door tijdens het spelen op C-Rechts te drukken.

Haal Psyduck met Amnesia
Je moet alle 151 Pokémon in de Hall of Fame zien te krijgen. Als je een toernooi wint, zullen je 6 Pokémon in de Hall of Fame geplaatst worden. Het maakt niet uit of je Pokémon gehuurd zijn, als je ze maar allemaal hebt. Als je ze allemaal hebt, zul je een gratis Psyduck bonus Pokémon krijgen die de Amnesia techniek kan.

Haal Surfing Pikachu
Surfing Pikachu is een verborgen Pokémon in deze game. Om Pikachu Surf te leren zul je eerst de R2 mode moeten openen. Doe dan het volgende:
Ga de R2 Prime Cup’s Master Ball divisie binnen (je zult de eerste 3 divisies eerst moeten halen). Stel een team samen dat een Pikachu bevat die nog geen Surf kent. Je MOET een Pikachu uit een van je Gameboy spellen gebruiken. Registreer je team niet. Haal hem direct van je Gameboy cartridge af.
Je moet nu de Prime Cup’s Master Ball divisie uitspelen terwijl je een team van 3 Pokémon gebruikt. Het team moet een Pikachu van je GB cartridge bevatten. Pikachu moet in alle 8 gevechten voorkomen. Je mag geen continues gebruiken. Als je dat toch doet, krijg je geen Surfing Pikachu.
Als je dit allemaal hebt gedaan en de cup hebt gewonnen, zul je een prijzenscherm zien waarin Pikachu op een surfbord staat. Vanuit hier kan Pikachu de Surf techniek gebruiken tijdens een gevecht en tijdens het spel zelf. (Alleen in de Gameboy spellen). Als je Pokémon Yellow hebt, kun je de geheime Surfing Pikachu mini-game spelen. Ga simpelweg naar de kleine hut op het strand aan het noorden van route 19.

Hogere CPU moeilijkheid
Om de geheime moeilijkheidsinstellingen te openen, moet je een single player game tegen 3 CPU tegenstanders spelen. Je moet de Who’s Best uitdaging 5 keer achter elkaar winnen. Dit moet ook nog eens op de Hard moeilijkheid gebeuren. Je zult nu een nog moelijkere stand winnen.

Nieuw Titelscherm
Speel de Gym Leader Castle en de Stadium modes uit om het titelscherm te veranderen.

Open de R2 mode
Om de geheime R2 mode te openen, moet je Mewtwo verslaan nadat je de Stadium mode en Gym Leader Castle hebt uitgespeeld. Je zult de credits zien, die de moeilijkere R2 mode openen. Je kunt schakelen tussen R2 en de normale mode door in het startup scherm op C-Rechts te drukken.

Huur Mew
Als je de de R2 mode hebt geopend, kun je Mew gebruiken in de Prime Cup. Je zult hem wel eerst moeten huren.

Win bonus Pokémon
Iedere keer als je een Gym Leader Castle (inclusief de laatste 4 en je rivaal) hebt gehaald, zul je een van de 8 geheime Pokémon krijgen. Je zult de Gym Leader Castle steeds opnieuw moeten verslaan om nieuwe Pokémon te winnen. Bedenk wel dat als je hem eenmaal een keer hebt uitgespeeld je alleen nog maar de laatste 4 en je rivaal moet verslaan om een Pokémon te winnen.
Deze Pokémon kun je winnen
#001 Bulbasaur
#004 Charmander
#007 Squirtle
#106 Hitmonlee
#107 Hitmonchan
#133 Eevee
#138 Omanyte
#140 KabutoCheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers