Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | Nintendo 64 | Pokémon Snap

Pokémon Snap

  

Boze Jigglypuffs:
Bij het level met de grot, moet je een of meer Jigglypuffs sparen. Aan het einde van het level moet je een Pester Ball naar ze toe gooien of op je fluit spelen en ze zullen zwaar beledigd raken.

Arcanine en Growlithe:
Aan het einde van het vulkaan level zul je 3 kleine vulkanen aan de rechter kant zien. Gooi in alle 3 een Pester Ball. Soms zal er een Growlithe verschijnen en soms een Arcanine.

Chansey:
Om Chansey te halen moet je naar het strand level. Na de brug en het lange gras zie Eevee een witte bal achtervolgen. Gooi een Poké Food naar de bal en als je raak gooit, zal de bal in een Chansey veranderen.

Charizard:
Om een Charizard te fotograferen moet je een appel naar de Charmeleon bij het lava bad gooien. Dit bad bevindt zich bij het einde van het vulkaan level. Als je de Charmeleon in de lava weet te laten vallen, zal hij in een Charizard veranderen.

Charmeleon:
In het vulkaan level zul je een Charmillion voor het einde van het level tegen komen. Gooi een appel tussen de Magmar en de Charmander in. Magmar zal Charmander doden en hij zal in een Charmillion veranderen.

Dansende Snorlax:
Als je voorbij Snorlax komt moet je op je Poké Flute gaan spelen. Hij zal nu gaan dansen. Hij zal steeds anders dansen als je een ander muziekje op je fluit speelt. Het eerste liedje geeft je de meeste punten.

Ditto:
Bij het begin van het Cave level moet je een aantal Pester Balls naar de Bulbasaur gooien. Hij zal nu in een Ditto veranderen.

Double K.O. Magmars:
Meteen nadat je voorbij het ei van Moltres bent gekomen zul je 2 Magmars aan de rechterkant zien. Gooi voedsel tussen de 2 Magmars in. Als je dit goed hebt gedaan, zul je je klaar moeten maken om snel een aantal foto’s te nemen. De 2 Magmars zullen elkaar namelijk neerslaan met vlammenwerpers. Als je hier een goede foto van weet te maken, kun je maar liefst 5000 punten krijgen. Als je dit fout doet, zal een van de Magmars het eten oppakken en zal de andere hem met vlammen neermaaien. Dit is slechts 4000 punten waard (mits je er een foto van weet te maken).

Dragonite:
In het level met de vallei moet je naar het bubbelbad achtige ding gaan. Gooi er een aantal Pester Balls in en er zal een Dragonite verschijnen.

Dratini:
Om een foto van Dratini te kunnen maken, moet je naar het level gaan waar je een foto van de Dragonite hebt gemaakt. Fotografeer hem en gooi een aantal Pester Balls naar links van hem en er zal een Dratini tevoorschijn komen.

Dugtrio:
In het tunnel level moet je een foto maken van de Diglett die naast Pikachu tevoorschijn komt. De Diglett zal wegrennen en de Pikachu zal er achter aan rennen. Fotografeer de Diglett nogmaals. Blijf dit doen totdat Dugtrio tevoorschijn komt. Als je een foto van Diglett een keer vergeet te maken, zul je helemaal opnieuw moeten beginnen.

Muk:
In de grotten zijn 2 Grimers. Maak een hoop foto’s van ze. Als de derde naast de 3 Bulbasaurs verschijnt, moet je ook hier een foto van maken. Gooi nu een groot aantal Pester Balls naar hem. Hij zal in Muk evolueren.

Goldeen:
Bij het begin van de vallei moet je achter de Squirtle schilden kijken. Gooi een aantal Pester Balls in het midden van het meer. Goldeen zal tevoorschijn komen en weer erg snel verdwijnen. Je zult dus snel een aantal foto’s moeten maken.

Groepje Charmanders:
In het vulkaan leven, zal je voertuig gestopt worden door het ei van Moltres. Je kunt hier zo lang blijven zitten als je wilt. Gooi een appel naast een Charmander neer en hij zal zijn vriendjes roepen. Gooi voedsel naar de anderen en er zullen er nog meer komen. Je kunt tot 6 Charmanders halen en je kunt ze dichterbij lokken met wat Pokémon eten. Om ze stil te laten staan en je een fantastische foto te laten maken moet je op je Poké flute spelen.

Gyarados:
Je moet eerst, bij het begin van het level, zul je een Magikarp aan de haak moeten slaan (bij de Mankey). Nu zul je, later in het level, bij de waterval Magikarp zien vallen. Gooi een Pester Ball naar hem toe en hij zal in de waterval verdwijnen. Nu komt er een Gyarados tevoorschijn.

Hoe je het rivier level uitspeelt:
Bij het einde van het level, zul je aan de rechterkant een schakelaar zien. Boven de schakelaar zul je een bult op de muur zien zitten. Gooi een Pester Ball er naar toe en een Porygon zal tevoorschijn springen en op de schakelaar springen.

Hoe je de Vallei Switch raakt:
Bij het begin van het level, moet je een aantal Pester Balls naar de Squirtles gooien om ze de rivier te laten verlaten. Verder de rivier af zul je de Squirtles bij een heuvel zien. Bovenaan de heuvel bevindt zich een Mankey. Als je voorbij de Squirtles komt, moet je een aantal Pester Balls naar ze toe gooien zodat ze de heuvel oprollen. Als je timing goed is zal de Mankey naar beneden vallen en bij de schakelaars belanden. Als je bij de schakelaar komt, moet je nog een Pester Ball naar de Mankey gooien zodat hij tegen de schakelaar aanvalt.

Magneton:
In het tunnel level moet je appels naar de 3 Magnamites gooien. Lok ze allemaal naar een plaats en ze zullen een driehoek vormen. Maak hier een foto van en je zult een Magneton hebben gefotografeerd.

Mew:
Terwijl je in de Rainbow Cloud aan het reizen bent, moet je Mew met wat appels of Pester Balls bekogelen totdat hij zijn barričre verlaat. Als hij vliegt om er weer terug in te komen moet je een aantal Pester Balls tegen hem aangooien en hij zal rondjes gaan draaien. Dit is een geweldig moment voor een foto.

Mystieke vogels:
Alle 3 de vogels zullen zich in een ei bevinden. De eerste vogel is Moltres. Hij bevindt zich in het vulkaan level. Hij is makkelijk te vinden omdat zijn ei je pad verspert. Het enigste wat je moet doen ie het ei bekogelen met Pester Balls of appels en er zal een Moltres uit het ei komen.
Om Zapdos te halen moet je Pikachu naar het ei in de tunnel lokken en op de Poké flute spelen. Als je dit goed gedaan hebt, zal Pikachu tegen het ei aanslaan. Het ei zal ontploffen en er zal een Zapdos verschijnen.
Articuno: Speel op je Poké flute als je de Jynx en het ei ziet.

Porygon:
In de rivier voorbij de tweede Slowpoke moet je rechtsaf gaan en een Pester Ball gooien totdat Porygon tevoorschijn komt.

Porygon in zijn echte kleuren:
Ongeveer op de helft van het River level zul je de kans krijgen om 2 Porygons uit hun verstop plaats te laten komen. Als ze er uit komen, zullen ze er als gras en hout uitzien. Blijf Pester Balls naar ze gooien en uiteindelijk zullen ze hun camouflage verliezen en hebben ze weer hun eigen kleuren.

Rainbow Cloud Level:
Om in het geheime level, de Rainbow Cloud, te komen moet je foto’s maken van de volgende landschappen in alle 6 de levels:
Level 1: De Kingler steen formatie aan de linkerkant nadat je Pikachu’s surfboard voorbij bent gegaan.
Level 2: De schaduw van de Pinsir zal enige tijd nadat je de Zapdos hebt bevrijdt verschijnen. Je zult de schaduw van de Pinsir aan de rechterkant nadat je de tweede Electabuzz hebt gepasseerd zien.
Level 3: De Koffing wolk zal aan de linkerkant van het begin van het level verschijnen. Zoek naar een vulkaan met paarse rook. Gooi er een aantal Pester Balls in totdat er een gezicht verschijnt.
Level 4: De Cubone steen formatie zal zich boven de Vileplume die je ziet vormen.
Level 5: Mewtwo’s energie zal verschijnen aan de linkerkant kort nadat je een Weepinbell ziet.
Level 6: De Dugtrio’s stenen bevinden zich aan de rechterkant voor je als je in het level bevindt.

Sandslash en Sandshrew:
In het rivier level moet je alle Geodudes raken met een Pester Ball. Dit zal je de mogelijkheid geven om leuke foto’s van ze te maken, maar het zal ook een Sanshrew en Sandslash uit de grond toveren.

Red de Jigglypuff:
In het vijfde level zul je een Koffing zien die achter een Jigglypuff aan zit op 3 verschillende plaatsen. Gooi Pokémon voedsel of Pester Balls naar de Koffing om hem te laten stoppen. Als je alle 3 de Jigglypuffs red, zullen ze aan het einde van het level een liedje zingen.

Scyther:
In het strandlevel moet je, als je Meowth voor het eerst tegen komt, Pester Balls naar de bosjes blijven gooien. Als je aan het einde van het gras komt, zul je Scyther tevoorschijn zien komen.

Slowbro:
In het rivier level moet je Slowpoke naar een Shelder bord leiden. Dit doe je met Pokémon voedsel. Hij zal nu gaan vissen. Nu zal er een Shellder in zijn staart bijten en Slowpoke zal in een Slowbro evolueren.

Snorlax:
In het strand level moet je, als je de grote, zwarte blob aan de rechterkant van Pikachu’s surfboard ziet op je Poké flute spelen.

Starmie:
Maak een foto van Staryu in het vallei level. Hierna moet je Staryu naar een soort bubbelbad volgen en je zult zien dat Staryu er in gaat. Er komt nu een Starmie uit.

Victreebell:
Om een foto van Victreebell te maken, moet je de Weepinbell in het level met de grot in het water zien te krijgen. Doe dit met Pester Balls. Hij zal nu in een Victreebell evolueren. Maak er veel foto’s van.

Vileplume:
In het rivier level zul je aan de rechterkant een rode paddestoel giftig gas in zien ademen. Gebruik de Poké flute en Vileplume zal tevoorschijn springen en zal een potje gaan dansen.CheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers