Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | Nintendo 64 | Fighters Destiny

Fighters Destiny

  

9th Gained Skill
Als je alle 8 skills uit de master mode gehaald hebt, moet je naar 2 player battle gaan. Selecteer Win or Lose mode. Kies de speller die de 8 skills heeft en versla je tegenstander. Deze tegenstander zal een van zijn skills kwijtraken, maar jij zult je negende skill behaald hebben.

Ushi de koe verslaan
In het gevecht tegen Ushi zul je zijn aanvallen voor minstens een minuut lang moeten ontwijken. De beste persoon die je hier kunt kiezen is Vallerie. Je zult de koe in de lucht moeten raken door hem een uppercut te geven. Gebruik nu een combo zoals B, B, B, A om hem veel schade toe te brengen.

Verander Pierre in een weerwolf
Om Pierre in een weerwolf te veranderen, moet je Pierre in zijn tweede pakje kiezen. Terwijl je speelt moet je snel achter elkaar op L drukken. Iedere keer als je dit 2 maal gedaan hebt zal Pierre ronddraaien en zal zijn neus groeien. Als je dit ongeveer 20 seconden lang doet zal Pierre's neus exploderen en zal hij voor de rest van de ronde een weerwolg zijn.

Spelen als Boro
Om als Boro te kunnen spelen, moet je het spel op de EASY mode uitspelen.

Speel als Robert the Robot
Versla iedereen in de "faster" mode binnen een minuut. Je zult wel een ster bij je naam moeten hebben om deze code te laten werken. Je kunt een ster verdienen door het spel uit te spelen.

Speel als Ushi de koe
In Rodeo mode moet je Ushi voor 1 minuut lang ontwijken. Zorg ervoor dat je Ushi niet dood, want dan zal de code niet werken. Ook voor deze code heb je een ster nodig.

Speel als de Joker
Om als de Joker te spelen moet je alle 100 tegenstanders in de Survival mode verslaan. Ook hiervoor heb je een ster nodig.

Speel als de Master
Om als de Master te spelen, moet je de Master Challenge mode binnengaan en alle vijanden verslaan. Om de Master makkelijk te doen, moet je Beneden + Block ingedrukt houden terwijl je aan het vechten bent. Als je het lang genoeg overleeft zal hij ontploffen.

Ushi's geheime move
Ushi zal het enigste karakter in het spel zijn met een geheime move. Het enigste dat je hoeft te doen is 2 maal op L te drukken. Dit zal er voor zorgen dat Ushi een fles melk tevoorschijn trekt en hem leegdrinkt. Als hij klaar is zal hij de fles tegen de tegenstander aan gooien.CheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers