Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | Nintendo 64 | Beetle Adventure Racing

Beetle Adventure Racing

  

Cheat menu
Kies de one player mode en selecteer "Championship". Race vervolgens over het parcours Coventry Cove tot je een schuur met twee hooibergen tegenkomt. Ram de hooiberg die zich het dichst bij de weg bevindt, daarin bevindt zich namelijk een kist. Als je deze kist goed hebt geraakt hoor je iemand "Groovy!" roepen. Rijd dan de race uit en ga naar "Options". Je zult zien dat dan de optie 'Cheats' aan het menu is toegevoegd.

Alien Beetle
Om de Alien Beetle te veroveren, moet je het Expert Championship winnen. Na het level Metro Madness word je dan beloond met de supersnelle regenboogkleurige kever.

Police Beetle
Nadat je de regulaire kampioenschappen hebt gewonnen, krijg je toegang tot de nieuwe "Bonus"-mode. Speel deze mode uit voor de snelste wagen in het spel, de Police Beetle.

Laat wagens stoppen
Als je de Police Beetle hebt veroverd, kun je je sirene lateen klinken door de C-links knopingedrukt te houden. Als je vervolgens met loeiende sirene een van je tegenstanders nadert, zal hij stoppen.

Open de Beetle Stages
Kies voor de Championship-mode en probeer op iedere baan alle bonuskisten te raken. Als je er in slaagt alle 100 punten te verdienen, krijg je namelijk toegang tot een nieuwe Battle Stage. Iedere Battle Stage is gebaseerd op de reguliere baan waarop je de punten hebt verzameld. Het is trouwens niet nodig om als eerste te eindigen, maar je punten tellen niet als je gediskwalificeerd wordt.

Nieuwe auto's
Om toegang te krijgen tot andere versies van de nieuwe Kever, zoals de Racing Beetle, de 4X4 Beetle en de "Number 8", moet je de Championship Mode uitspelen in de moeilijkheidsniveau's Novice en Advanced. Speel de volgende twee niveaus uit voor de twee bonuswagens.

View mode
Om in het cheat menu de "VIEW MODE"-cheat te kunnen activeren, moet je allereerst het level Inferno Isle selecteren. Als je in het dorp komt, moet je de rechterkant van de weg in de gaten houden tot je een huis met een plat dak tegenkomt. Probeer met je Kever op dit dak te springen. Rijdt dan achteruit en ram de Daisy Crate om de "VIEW MODE"-cheat te activeren. Je kunt dan kiezen uit de weergave-modes Normal, Fisheye of Tunnel.CheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers