Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | GameBoy Advance | Super Mario Advance

Super Mario Advance

  

Level Warps
Ga naar World 4
In level 1-3 moet je naar het gebied vlak voor de stenen achtergrond gaan. Til de planten op totdat je een flesje vindt. Ga nu achter de stenen achtergrond totdat je een pot vind. Gooi het flesje hier in. Ga door de deur en de pot in om naar de 4e wereld te gaan.

Ga naar World 5
Om naar level 5 te gaan moet je eerst naar level 3-1. Als je de deur binnengaat moet je helemaal naar beneden vallen. Zorg er wel voor dat je in het midden bent als je valt. Als je stopt zul je een platform met een Deur vinden. Ga de deur binnen en kijk of je iets in het gras ziet liggen. Raap het op en gooi het op de grond. Ga nu de deur binnen en de vaas in om naar level 5 te gaan.

Ga naar World 6
In level 4-2, in het gebied met de walvissen, zul je een flesje vinden. Gooi deze op de volgende pot en ga de deur binnen om naar wereld 6 te gaan.

Ga naar World 7
Zorg dat je in level 5-3 komt. Je kunt het beste Luigi kiezen voor dit level omdat hij geode springvaardigheden heeft. Ga de ladder aan het begin van het level op en spring dan op de rand boven de ladder. Zodra je bovenaan bent moet je het eerste stukje gras aan je rechterkant pakken. Hier zul je een drankje vinden. Gebruik het drankje en ga door de deur. Nu moet je door de pot heen gaan en je zult in wereld 7 uitkomen.

Sleep mode
Er is een mogelijkheid om je GBA te laten "slapen". Dit zorgt ervoor dat de batterijen van je kleine handheld gespaard blijven. Druk tegelijk op Select en R en het spel zal stilvallen. Om het weer wakker te maken druk je tegelijk op Select en L.

99 Levens
In wereld 5-3 moet je naar boven gaan en een schild op de grond gooien. Deze zal tegen de muren op en neer blijven kaatsen. Spring en land op het schildje en wacht totdat de volgens hun bommen hebben gegooid. Het schild zal alle bommen vernietigen en nadat je een bepaald aantal hebt behaald zul je 1 leven bijkrijgen. Dit kun je blijven doen totdat je 99 levens verzameld hebt.CheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers