Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | Nintendo 64 | Resident Evil 2

Resident Evil 2

  

Rating System:
Speel het spel in minder dan 2,5 uur uit met minder dan 3 saves en minder dan 2 first aid sprays voor de ‘A’ classificatie.
Als je geen saves, first aids, mixed herbs of cheats gebruikt en het scenario in minder dan 1,5 uur uitspeelt, krijg je de speciale ‘S’ classificatie.

Bonuswapen:
Open tijdens het eerste scenario de kamer met de enorme mot aan het eind van het spel en typ ‘GUEST’ als keyword op de computer. Registreer je vingerafdruk en gebruik deze op de gesloten deur op de eerste verdieping van het Umbrella Lab. Pak tijdens het tweede scenario de rode sleutelkaart uit de kamer vol lianen in het lab en herhaal de procedure. Dan kun je door de deur en vind je iets nieuws.

Spelen als Hunk:
Je kunt als het geheime karakter ‘Hunk’ spelen door Scenario B uit te spelen als Leon of Claire en een A-classificatie te halen. Hunk’s missie is uit het riool te ontsnappen en bij het politiebureau te raken.

Spelen als Tofu:
Tofu is een gigantische blok tahoe met dezelfde missie als Hunk, maar dan zonder wapens om zich mee te verdedigen. Je kunt als hem spelen als je de 2 missies van Leon, dan de twee missies van Claire en dan weer die van Leon uitspeelt met voor alle 6 een A-classificatie.

Geheime film:
Loop in het S.T.A.R.S. kantoor naar het bureau voor de enorme vlag en doorzoek het. Negeer het bericht en doorzoek het bureau 50 keer voor een geheime filmrol. Ontwikkel deze in de donkere kamer en je ziet een S.T.A.R.S.-rekruut met een bal.

Op het scherm schieten:
Richt met een willekeurig geweer op de spelcamera en schiet. In sommige gebieden (vooral in de riolen) zie je voor in het scherm een aantal kogelgaten.

Hunk : omhoog, beneden, links, rechts, links, links, rechts, rechts, L-knop, R-knop, C-omhoog, C-rechts, C-beneden, C-links

Tofu : omhoog, beneden, links, rechts, links, links, rechts, rechts, L-knop, R-knop, C-omhoog, C-links, C-beneden, C-rechtsCheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers