Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | Playstation 2 | Harry Potter en de gevangene van Azkaban

Harry Potter en de gevangene van Azkaban

  

Speciale bekwaamheden van de karakters
Elk karakter (Harry, Ron en Hermelien) hebben speciale bekwaamheden. Gebruik Ron om verborgen doorgangen te vinden, Harry om ver te springen en Hermelien om door kleine ruimtes te kruipen. Dit is handig wanneer je spreuken krijgt of moet ontsnappen aan trollen en andere beesten.

Hinkypunks verslaan
Met hinkypunks kom je het eerst in contact in hetzelfde level als met de Goul. Hinkypunks zijn geestachtige wezens met ťťn voet en een lantaarn. Om ze te verslaan moet Ron de Lumos Duo in hun gezicht schijnen. Wanneer ze helemaal zombieachtig worden kan je ze verslaan met de Flipendo.

Het verslaan van het vuur wapen
Wanneer je aan het vechten bent met het vuur wapen moet je als het goed is net Glacius geleerd hebben. Om het vuur te ontlopen wanneer hij open gaat, moet je gelijk naar het midden gaan. Dan zou je het meeste moeten kunnen ontwijken. Begin ben Flipendo totdat hij zín mond opendoet, gebruik dan Glacius totdat hij een soort van explodeerd (dit betekend niet dat hij dan al verslagen is). …ťn van zín armen zal eraf vallen. Gebruik Glacius om het vuur te stoppen, gebruik dan Flipendo om het te verslaan. Doe dit totdat hij is verslagen.

Het verslaan van de Goul
In het ĎNeville en de Goulí level, nadat je alle opdrachten heb voltooid en de kamer open hebt gemaakt, licht dan Lumos Duo in de ogen van de Goul. Daarna moet je hem naar de kamer leidden en hem opsluiten.

Het verslaan van het metale wapen
Hij zal proberen om rond te draaien om je aan te vallen. Je moet dit ontwijken, en wanneer hij stopt moet je de spreuk gebruiken om dingen mee op te pakken. Je moet alle vier zín schilden pakken, als die op de grond vallen veranderen ze in monsters. Wanneer je ze alle vier hebt verslagen krijgt hij zwaarden. Hij zal stoppen met rond draaien. Wacht voordat je zín hoofd grijpt met de spreuk, omdat hij zín zwaarden dan op de grond laat vallen. Nadat hij dit heeft gedaan grijp je zín hoofd en ruk hem eraf om hem te verslaan.

Het krijgen van feeŽn vleugels
Laat Hermelien het draken beeld repareren met Reparo. Schiet er dan Draconifors naartoe om het bosje in de fik te steken, waar de feeŽn zich in verstoppen. De feeŽn worden dan boos en gaan je aanvallen. Laat Hermelien ze dan beschieten met Flipendo en als ze op de grond liggen Glacius.

Griffoendor banden en kleding verschillen
Wanneer je met andere studenten praat kijk dan eerst naar hun banden. Iedereen heeft een Griffoendor band behalve Malfidus, Korzel en Kwast (deze hebben andere). Verder zijn er twee anderen met hun t-shirt uit, dit zijn Ron en Lupos. Met Korzel en Kwast heeft maar eentje een school springer om.

De stem van Harryís vader
Wanneer je aangevallen word door een Dementor en hij je ziel aan het stelen is, moet je goed luisteren. Je hoort dan een mannelijke stem ĎLily! Hij is het ren!í of ĎLily! Neem Harry mee en ga hier weg!í schreeuwen. Waar we van aan kunnen nemen dat het zín vader is die zín moeder zegt om veilig weg te gaan met Harry op de avond dat Voldemort komt en hun vermoord.CheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers