Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | Xbox | Tom Clancy\'s Ghost Recon

Tom Clancy\'s Ghost Recon

  

Om de Cheats te activeren moet je eerst alle Objectives in een Single Missie dossier behaald hebben.

Ga in het Main Menu naar Dossier en ga dan naar View Dossier. Daar zie je een lijst van Objectives die gedaan kunnen worden om de volgende dingen te activeren: Personages, Wapens, Game Types, Cheats. De meeste Objectives zijn best moeilijk maar ze zijn te behalen.

Tips: als je een Objective doet waar jezelf een groep kerels uitschakeld, Save het en ga dan verder. Als je dan sterft kan je je laatste Save laden. Dit helpt echt, maar Save niet als je geraakt wordt.

Grote hoofden: Zoek tijdens de Gameplay dekking en druk de volgende knoppen in: A, X, B, Y, A. Als je de code goed ingevoerd hebt verschijnt er een bericht.

Kippenhoofden: Zoek tijdens de Gameplay dekking en druk de volgende knoppen in: X, X, Y, A, B. Als je de code goed ingevoerd hebt verschijnt er een bericht.

Platte Personages: Zoek tijdens de Gameplay dekking en druk de volgende knoppen in: B, A, X, Y, A. Als je de code goed ingevoerd hebt verschijnt er een bericht.

Helium Mode: Zoek tijdens de Gameplay dekking en druk de volgende knoppen in: X, A, Y, B, X. Als je de code goed ingevoerd hebt verschijnt er een bericht.

Slow Motion:Zoek tijdens de Gameplay dekking en druk de volgende knoppen in: Y, Y, B, X, A. Als je de code goed ingevoerd hebt verschijnt er een bericht.

Nieuwe Personage: Speel het spel uit om een nieuwe personage te krijgen die oneindige Rocket Ammo heeft.

Geheime mensen: Om de personages die beter richten te krijgen, moet je de X, of Bonus Objective, in elke Campaign Level behalen.

Medailles

Purple Heart: Behaal de Wounded or Killed in action
Bronze Star: Behaal 15 kills
Silver Star: Behaal 20 kills
Distinguished Service Cross: Behaal 25 kills
Congressional Medal Of Honor: Behaal 30 kills
Hit A High Note:Zoek tijdens de Gameplay dekking en druk de volgende knoppen in: X, A, Y, B, X. Als je de code goed ingevoerd hebt verschijnt er een bericht.CheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers