Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | Nintendo 64 | 007 James Bond: The World is Not Enough

007 James Bond: The World is Not Enough

  

GEHEIME MENSEN: Speel het City Of Walkways level helemaal uit met de moeilijksheidgraad "Secret Agent" binnen een tijd van 3:45 minuten.
EXOTISCHE MENSEN: Speel het Cold Reception level helemaal uit met de moeilijksheidgraad "00 Agent" binnen een tijd van 3:25 minuten.
MARINE MENSEN: Speel de A Sinking Feeling level helemaal uit met de moeilijksheidgraad "00 Agent" binnen een tijd van 2:55 minuten.
BEVEILIGINGS MENSEN: Speel de King’s Ransom single player level uit met de moeilijksheidgraad "Secret Agent" binnen een tijd van 3:45 minuten.
WETENSCHAPPERS: speel de Masquerade level met "00 Agent uit binnen een tijd van 4:20 minuten.
SOLDATEN: Speel het Midnight Departure level met "Agent" uit binnen een tijd van 3:05 minuten.
MENSEN MET EEN NET PAK (SUIT SKINS): Speel het Courier level uit met "Secret Agent" binnen een tijd van 2:00 minuten. (Ga naar de safety deposit box kamer en laat de alarm doen klinken, haal daarna je spullen uit de box en ga zo snel mogelijk weg.)
BURGERS: Speel het City Of Walkways 1 level uit met "Agent" binnen een tijd van 3:35 minuten.
KLASSIEKE PERSONEN: Speel het hele spel uit met "Secret Agent" om Tuxedo Bond, Baron Samedi, Oddjob, Scaramanga en Jaws te krijgen.
TIJDGENOTEN: Speel het spel uit met "Agent" om Alec Trevlyan (006), Wai Lin, Max Zorin, May Day en Christmas Jones te krijgen.
LUCHTAANVAL SCENARIO: Speel de Masquerade level uit met "Agent" binnen een tijd van 3:15 minuten om de luchtaanval multi-player scenario te krijgen.
CAPTURE THE BRIEFCASE SCENARIO: Speel de Turncoat single player level uit met "Secret Agent" binnen 3:20 minuten om de capture the briefcase mult0player scebario te krijgen.
CASTLE SCENARIO: Speel de Subway single player level uit met "Agent" binnen een tijd van 2:15 minuten om de castle multi-player scenario te krijgen.
FOREST SCENARIO: Speel het Night Watch level helemaal uit met "00 Agent" binnen een tijd van 2:20 minuten om de forest multi-player scenario te krijgen.
SKY RAIL SCENARIO: Speel het Cold Reception level helemaal uit met "Secret Agent" binnen een tijd van 3:15 minuten om de sky rail multi-player scenario te krijgen.
ONDERZEEËR SCENARIO: Speel het Submarine singleplayer level uit met welke moelijksheidgraad ook binnen 2:30 minuten om de onderzeeër multi-player scenario te krijgen.
TEAM KING OF THE HILL SCENARIO:Speel het King’s Ransom level helemaal uit met "Agent" binnen een tijd van 2:20 minuten om de team king of the hill multi-player scenario te krijgen.
EXOTISCHE WAPEN MODE: Speel de Thames Chase level uit met "00 Agent" binnen een tijd van 4:25 minuten.
GADGET WAR MODE: Speel het Fallen Angel singleplayer level uit met "Secret Agent" binnen een yijd van 2:45 minuten om de gadget war mode te krijgen. (om 3 tot 5 seconden te besparen terwijl je zit te spelen om de cheat te krijgen, neem je wrist watch shocker en ren direct de trap op en ga naar links. Ren niet en neem ook Zukovski’s P2K niet, in plaats daarvan ren je de trap op en raak je Zukovski’s wachter met je watch, en pak je zijn wapen. Als je dit goed doet, hoef je niet eens te stoppen.)
GOLDEN GUN MODE: Speel het spel helemaal uit met "00 Agent" om de golden gun mode te activeren voor de multi-player. In deze scenario, moet je de drie delen van de golden gun vezamelen en al je tegenstanders vermoorden om te winnen.
WILDFIRE MODE: Speel het City Of Walkways 2 level uit met "Agent" binnen een tijd van 3:40 minuten.
Billy*****CENSOR: Je kan niet de NAZI en de meeste andere onaangename woorden als een naam in de multi-player mode gebruiken.
ALTERNATIEVE MULTI-PLAYER PERSONEN: Leg een nadruk op een andere type persoon (Kazak Soldier, Market Trader, Runner etc.)bij de multi-player mode persoon keuze scherm. Druk dan: L of R om naar verschillende personen te zoeken.

Hier volgt een tip om het eerste level uit spelen: Ga naar de kamer met de beveiligings agent en de vrouw en pak je spullen uit de doos. Druk daarna de alarm knop (de groene knop) in en ren het gebouw uit zonder dat je iemand neerschiet of of slaat. Als het goed is is de missie dan geslaagd.

Verdere Cheats:

Bij het einde van het Midnight Departure level kan je onschuldige mensen neerschieten maar je missie zal niet falen. Maar doe dit niet voordat je de vlucht controleur hebt ingelicht, want anders zal het vliegtuig niet landen.
Om alle wapens te krijgen moet tijdens het spel op pause drukken en dan omhoog, omlaag, z, b en a.
Druk in het main menu b, b, z, z, a en r om een cool level te krijgen dat Deadly space Shooters heet in de multi-player.
Om de ultieme body armor bij multi-player te krijgen nadat je de beveiligingsmensen hebt gekregen, neem de zwarte agent in een gele jas, en je zou dan muren in kunnen gaan je zult je tegenstanders kunnen zien en neerschieten, maar zij zullen jou niet kunnen zien en raken.CheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers