Home | Huidig | Retro| Forum
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork
gamecorenetwork gamecorenetwork gamecorenetwork


Bekijk nu de nieuwe GameCore Weblog op www.GameCore.nl!
Cheat | GameBoy Advance | Dragon Ball Z: Legacy of Goku

Dragon Ball Z: Legacy of Goku

  

Versla de hulpjes van Frieza
Op sommige tijden zul je, tijdens je gevechten tegen Frieza’s mannen, sterven. Er zal echter een makkelijke manier zijn om ze te verslaan. Gebruik de Kamehameha om de vijanden te beschadigen. Sla nu tegen ze aan. Als je bijna dood bent kun je wat herbs gebruiken. Herhaal dit zodat je de vijanden verslaat.

Oneindige Ki en gezondheid
Vecht tegen een tegenstander die Ki Blasts af kan vuren zoals Raditz. Wanneer hij een Ki Blast op je af schiet, moet je op de rechter trigger knop drukken om te vliegen. Blijf hier en laat jezelf geraakt worden. Je zult stoppen met vliegen, maar je zult nog wel blijven gloeien. Je zult nu onverslaanbaar zijn.

Sneller levelen
Als je in het eerste dorpje bent moet je het dorpje verlaten naar het bos. Wanneer je het bos betreedt zul je een dinosaurus in de schaduw van de boom voor je zien. Kijk naar de dinosaurus en vuur Ki Blasts op hem af. Hij zal naar je toekomen. Beweeg nu niet!. De dinosaurus zal op je gaan staan of zitten, maar je zult hier niet gewond van raken. Nu kun je de dinosaurus dood slaan of doden met je Ki Blasts. Verlaat hierna het bos naar het dorpje en ga terug het bos in om dit hele proces nogmaals uit te voeren.

Tip voor gevecht met Vegeta
Er zijn verschillende manieren om Vegeta te verslaan. Toch blijkt er 1 manier het meest effectief. Je zult het beste een aantal Solar Flares kunnen gebruiken en Vegeta hierna een klap verkopen. Sla een aantal keren voordat Vegeta weer vrij breekt. Stuur een Kamehameha op hem af en vlieg naar Vegeta toe. Geef hem nu weer een Solar Flare aanval. Vuur nu een aantal Energy Blasts op hem af. Herhaal dit proces totdat je Vegeta verslagen hebt. Je denkt nu waarschijnlijk dat Vegeta verslagen is, maar hij zal terug in actie komen. Hij zal je vertellen dat je de beste vechter ter wereld bent. Op hem na. Kom niet in de buurt van Vegeta als je gezondheid bijna op is. Gebruik een aantal herbs en wing spears. Vlieg op Vegeta af en gebruik al je krachten om een Solar Flare af te vuren. Ga op Vegeta af en gebruik al je klappen Ki Blasts. Blijf dit proces herhalen totdat je Vegeta in een aap ziet veranderen. Yajarobi zal Vegeta’s staart af hakken zodra Vegeta terugvalt in zijn normale staat. Gohan zal transformen en hij zal Vegeta in elkaar stompen. Hierna zal hij weer terugkrimpen.

Makkelijkere manier om een eindbaas te verslaan
Om de eindbazen in deze game op een makkelijkere manier te verslaan moet je een Solar Flare gebruiken om hem te stoppen. Gebruik nu een Kamehameha en herhaal dit proces totdat je een klein beetje leven overhebt. Sla het spel op en stop. De gezondheid van de eindbaas zou hierna hetzelfde moeten zijn als die van jouw karakter voordat je stopte. Herhaal dit proces totdat de eindbaas verslagen is.CheatCore.nl
Partners

Honderd2 webdesign Spelletjes spelen Online gokautomaat

Privacy Policy | Adverteren | Over GameCore Network | Werken bij GameCore Network | Makers